05/08/14

Dimotor lloga una nau logística de 2.507 m² a Sabadell assessorada per Forcadell

L'empresa catalana, capdavantera a Espanya en la distribució de motors elèctrics, ha llogat una nau de 2.507 m² al polígon Can Roqueta de Sabadell. El Departament d’Industrial-Logística de Forcadell ha assessorat l’operació.

 

Dimotor estava ubicada anteriorment al polígon industrial Can Salvatella, a Barberà del Vallès. A causa de l'increment de la seva activitat empresarial, la companyia es traslladarà a aquest immoble, en el qual s'incrementarà en un 100% la seva capacitat d'emmagatzematge.

 

La nau logística llogada per Dimotor s'ha construït en format "claus en mà" i disposa d'una excel·lent imatge corporativa. La nau, a més, disposa de 3 molls de càrrega, 14 metres d'alçada lliure i una planta d'oficines de 260 m².

 

Dimotor va iniciar la seva activitat empresarial fa més de 50 anys a Barcelona i en l'actualitat és una de les companyies capdavanteres en el seu segment a Espanya gràcies a la joint venture amb el grup Shanghai Top Motor, un dels majors fabricants internacionals de motors elèctrics.

Communication Contact

 
FORCADELL uses own and third party technical, personalization, analysis and advertising cookies, which process connection and / or device data, as well as browsing habits to facilitate browsing, analyze statistics on the use of the website.

;