26/02/08

Proyecta Comunicación Visual amplia les seves instal·lacions al districte 22@ de Barcelona

Proyecta Comunicación Visual, empresa dedicada a proporcionar serveis integrals de comunicació que abasten des de la creativitat i disseny del producte fins al seu muntatge i distribució, ha llogat la planta baixa d'un immoble industrial consolidat al districte del 22@ de Barcelona, amb l'objectiu d'ampliar i millorar les seves instal·lacions ja que la seva seu central es troba també ubicada al mateix districte. La companyia ha estat assessorada en l'operació per la divisió industrial de la consultora immobiliària Forcadell.​

L'immoble, que compta amb una superfície total de 360 m² distribuïts en planta baixa, magatzem i oficines, es troba situat al districte 22@, un ordenament urbanístic que va ser aprovat per l'Ajuntament de Barcelona el 2001 i que ha permès transformar l'antiga àrea industrial del barri del Poblenou en un fort pol d'activitat empresarial. El districte 22 @ aposta per la convivència de les empreses més innovadores tant amb els centres de recerca i transferència tecnològica, com amb els comerços, habitatges, equipaments i zones verdes per afavorir el dinamisme social i empresarial en un model de ciutat més compacta, diversa i equilibrada. En aquest sentit és encoratjadora la resposta que ja ha tingut el 22 @, amb una taxa d'absorció intensa: el 95% dels immobles ja construïts estan lliurats i la demanda d'espais a la zona continua sent vigorosa.

Segons l'estudi de preus d'immobles industrials realitzat trimestralment per FORCADELL, el lloguer d'una nau al Poblenou-22@ oscil·la entre un mínim de 6,62 i un màxim 9,34 euros per metre quadrat al mes. En cas de venda, els valors se situen entre un mínim d'1.185 i un màxim de 2.090 euros per metre quadrat construït.

No és la primera empresa a la qual Forcadell assessora per instal·lar-se al districte 22@. El 2006 ja ho va fer amb SAE Technology Group, la prestigiosa escola de so internacional que va traslladar les seves instal·lacions del carrer Príncep d'Astúries de Barcelona a més de 1.000 m² de planta baixa d'un edifici corporatiu industrial del carrer Perú, lloc a on imparteix els seus cursos de formació en noves tecnologies i audiovisuals.

A més, altres empreses com Grup Auna, Lavinia, Mediapro, Teletech, General Electric, T-Systems, Aigües de Barcelona, BTV, Indra Sistemes, GPO Enginyeria, Alesi Technologies, Barcelona Activa, Antonio Miró, Sonoblok, entre d'altres, ja han formalitzat la seva aposta per una ubicació al 22@, la majoria atretes per la qualitat i prestacions dels nous edificis projectats i, sobretot, per la flexibilitat de superfícies que ofereixen al mercat.

Communication Contact

 
FORCADELL uses own and third party technical, personalization, analysis and advertising cookies, which process connection and / or device data, as well as browsing habits to facilitate browsing, analyze statistics on the use of the website.

;